Select

Green Thumb

Green Thumb hoor ik je denken? Ja, we hebben onze maatschappelijk verantwoorde ik maar omgedoopt tot een groene duim.

Thumbs Up onderneemt maatschappelijk verantwoord. Dat zeggen we niet alleen. Dat doen we ook!
In ons kantoor in Wilp werken wij nagenoeg papierloos. Onze klanten ontvangen van ons de offertes en facturen dan ook digitaal. Eigenlijk net zo praktisch, want je raakt ze ook nooit meer kwijt.

Daarnaast hebben wij gekozen voor een duurzame bank, Triodos! Triodos kiest ervoor om alleen klanten te financieren en laten bankieren die net als zij een duurzame instelling hebben.

Thumbs Up werkt met mensen voor mensen. Daarom kiezen wij ieder jaar een maatschappelijk doel, waaraan wij kosteloos onze diensten aanbieden. Onder een maatschappelijk doel verstaan wij een non-profit organisatie, dat als doel heeft om op welke manier dan ook de maatschappij te dienen.

In 2012 verleenden we onze medewerking aan Mudanthe en Don Bosco Deventer. In 2013 zijn we druk geweest voor Hart voor Jeugd. In 2014 en 2015 is een van onze maatschappelijke doelen de Stichting Wilp 1250 jaar. Het dorp waar wij kantoor houden bestaat in 2015 1250 jaar en we konden natuurlijk niet achterblijven als vrijwilligers. In 2016 steunen wij stichting Wilp Staat Op, een stichting die zich inzet voor andere goede doelen.

Denk jij een maatschappelijke doel te zijn of misschien een heel goed doel te weten? Mail ons dan je gegevens met een motivatie naar hallo@thumbs-up.nl onder vermelding van ‘Green Thumb’! We staan altijd open voor nieuwe ideeën.

Loading