Select

Thumbs Up

“Thumbs up is a common hand gesture achieved by a closed fist held with the thumb extended upward in approval. This gesture has become a metaphor.”

Thumbs Up is een jonge dynamische onderneming, die met al haar enthousiasme jouw merk vertaalt naar een online of offline belevenis, in de vorm van een evenement/stunt/belevenis/wedstrijd/social media/viral/guerilla actie. Door je merk te activeren kun jij je klant vertellen waar je merk/dienst voor staat. Ze beleven het zelf EN een goede belevenis wordt weer doorverteld. Samengevat: “we get people talking!”

Naast het creëren van een fantastische merkbelevenis, vinden wij het ook enorm belangrijk om de impact te meten. Want meten is weten! Daarom bieden wij altijd nazorg aan in de vorm van een effectiviteitsmeting van de merkactivatie.

Thumbs Up is opgericht door Machteld Schoeman en Moniek Vrielink, twee jonge enthousiaste ondernemers. Machteld is van het bouwjaar 1978, gepokt en gemazeld in het bedrijfsleven en weet waar ze voor staat. Beschikt over een creatieve geest, om jouw merk om te toveren tot een belevenis. Moniek is gemaakt in 1983 en maakte kennis met belevenismarketing bij het Londense bureau Cunning en wilde hiermee verder. Is enthousiast, creatief en sterk in het uitwerken van ideeën. Samen het ultieme team om jouw merk te activeren! Wij geloven in een dieper contact met de klant, door middel van merkactivatie.

Graag overtuigen wij jou ook van ons standpunt. Neem eens vrijblijvend contact met ons op via hallo@thumbs-up.nl.

Machteld & Moniek

PS.  Wil je weten wat we allemaal voor jou kunnen doen? Kijk hier voor alle mogelijkheden.
PS.1 Nieuwsgierig? Je kunt natuurlijk hier nog even kijken wat we voor anderen hebben gedaan.
PS.2 Meer weten of overtuigd van onze werkwijze? Neem dan contact met ons op!
PS.3 Wil je op de hoogte blijven van onze zin & onzin? Meld je hier aan voor onze emailnieuwsbrief!

Loading